English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Biesge takıları, binlerce yılın içinden süzülüp gelen teknik incelikleri, detaylarda saklanan derinliği ve onlarca kültürün izini süren tasarımlarının zenginliğiyle güzelliğin ötesine geçiyor. Tüm dünyada kadınlar için takı, bedenle bütünleşen bir aksesuar, kişiliği ifade etmeye yarayan bir obje, kimi zaman güzelliğe güzellik katan bir unsur, kimi zaman da günün trend rüzgarlarıyla savrulan bir moda, ama her zaman vazgeçilmez bir tutku olmuştur..

Oniks Doğal Taşlı Siyah Yüzük

no:256
no:256
no:256
no:256
    Yüzük yapmak ayrı uğraş gerektiriyor. Özellikle bu tarz yüzükler saatler süren uğraşın ardından meydana geliyor. Sonucu gördüğümde yüzük yapmak için harcanan zamana ve emeğe değdiğini düşünüyorum. Tüm yüzüklerde doğal taş kullanıyorum. Bu yüzükde de Oniks doğal taş kullandım. Doğal taşların psikolojik etkileri hakkında bilgi almak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz. Bu yüzüğün sahibi ise Sevinçcim oldu iyi günlerde güle güle kullan canım. Alternatif renkleri içinse benimle ileşime geçebilirsiniz..

4 yorum:

ece dedi ki...

Begümcüm iltifat olsun diye söylemiyorum hakkaten çok güzel işler yapıyorsun ve herseferinde beni şaşırtıyorsun. Ne kadar muntazam yaa maşallah sana hep ellerine sağlık diyorum ama aklına zevkine de sağlık. Sevinç güle güle kullansın ama bende istiyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmmm.....

Unknown dedi ki...

Ececim sende beni şımartacaksın :)) çok çok teşekkür ederim, çok severek yaptığım bir işin beğenilmesi gerçekten beni çok mutlu ediyor :)))

çisem dedi ki...

Canım benim blogun hayırlı uğurlu olsun, artık bende burdayım :)) Çok emek veriyorsun ve bi o kadarda işini çok severek yapıyorsun sonuç olarak ortaya harika tasarımlar çıkartıyorsun :)))) ellerine sağlık canım benim

Unknown dedi ki...

Çoook sevindim canım benim, çok teşekkürler.. Asıl sizler harikasınız :))))