English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Biesge takıları, binlerce yılın içinden süzülüp gelen teknik incelikleri, detaylarda saklanan derinliği ve onlarca kültürün izini süren tasarımlarının zenginliğiyle güzelliğin ötesine geçiyor. Tüm dünyada kadınlar için takı, bedenle bütünleşen bir aksesuar, kişiliği ifade etmeye yarayan bir obje, kimi zaman güzelliğe güzellik katan bir unsur, kimi zaman da günün trend rüzgarlarıyla savrulan bir moda, ama her zaman vazgeçilmez bir tutku olmuştur..

Yeşil Mini İncili Yüzük

no:136
Yeşil mini incili sette kolye, küpe ve yüzük bulunmaktadır. İsterseniz tek parça isterseniz set halinde alabilirsiniz. Tüm resimler için yeşil mini incili set linkine tıklayabilirsiniz.

6 yorum:

ece dedi ki...

sen yine ne güzel şeyler yapmışsın böyle döktürmüşsün yine, uzun zamandırda net.e bağlanamdım. Şimdi bi gördüm bayıldım yine yaptıklarına. Aldıklarımı hala kullanıyorum hemde çok seve seve. Laf aramızda görenler de bayılıyor yaa nerden buluyorsun sen böyle şeyleri diyorlar:)) hahahaa ben bulurum diyorum :)) en yakın zamanda siparişlerim olacak mavi renkli bişeyler isticem senden, en kısa zamanda görüşmek üzere :))))

Unknown dedi ki...

Çok çok teşekkür ederim Ececim. Ne güzel sözler bunlar böyle, seve seve kullandığına çok seviniyorum. Mavililer için ayrıntılı konuşuruz ama sen yine bana bırakacağın için ben şimdiden düşünmeye başlıyayım :))

çeşnici Handan dedi ki...

Blogunu yeni keşfettim çok beğendim takipteyim. Cicilerin hepsi harika ellerine zevkine sağlık.

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim Handan hanım her zaman beklerim. Sayenizde ben de sizin blogunuzu tanımış oldum. Benim içinde çok faydalı olacak bir blogunuz var.
Sevgiler :))

Adsız dedi ki...

hepsini çok begeniyorum tabiki,sen hep böyel sağlıklı kal ve böyle güzel şeyler üretki bizler mutlu olalım.. olurmu:))

Unknown dedi ki...

Sultancım yorumun adsız olunca bilemedim kim olduğunu ancak telefonda konuşunca sen olduğunu bilebildim.. Güzel dileklerin için çook teşekkür ederim :))