English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Biesge takıları, binlerce yılın içinden süzülüp gelen teknik incelikleri, detaylarda saklanan derinliği ve onlarca kültürün izini süren tasarımlarının zenginliğiyle güzelliğin ötesine geçiyor. Tüm dünyada kadınlar için takı, bedenle bütünleşen bir aksesuar, kişiliği ifade etmeye yarayan bir obje, kimi zaman güzelliğe güzellik katan bir unsur, kimi zaman da günün trend rüzgarlarıyla savrulan bir moda, ama her zaman vazgeçilmez bir tutku olmuştur..

Kahverengi Akik Vintage Yüzük

no:301
no:301
no:301
   Çok çok  beğendiğim yüzüklerden biri, bu yüzüğü etsy'deki dükkanıma koymak için ayırdım. Büyük vintage  yüzüklerden bi kaç tane daha çalıştım sahiplerini buldu. Diğer yüzüklerin resimlerini yakında eklerim. Daha beni bekleyen yeni çekilmiş resimlerin ayıklanması onların photoshoplanması ve yeni takılara başlanması var. Anlayacağınız çok işim var şimdilik bana müsade :))))

12 yorum:

GÜLDEN TAKI dedi ki...

Bu kahverengi Akik taşlı yüzük benim de çok beğendiğim bir parça.Ellerine sağlık Begümcüm,şansı bol olsun,bol satışlar dilerim. Bu yüzük sahibinin elinde çok asil duracak eminim:))

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim Gülden ablacım.
Diğer sahibini bulan yüzükler içinde çok güzel iltifatlar aldım. Bu vintage yüzüklerin başka renklerinide çalışmak planlarımın arasında :)))

okuyan dedi ki...

Çok şık. Emeğine sağlık.
Sana kolay gelsin:)
Sevgiyle kal.

Unknown dedi ki...

Çok teşekkürler Ayşım hanım :))))
Sevgiler..

mihrimah dedi ki...

sayfanızı ilk defa ziyaret ediyorum.tasarımlarınız çok çok harika.ellerinize ve emeğinize sağlık.takı takmayı sevmeyen hanım yoktur herhalde.hepsi muhteşem.sevgiler...

Nihal Erpeden dedi ki...

Çok güzel, bayılırım büyük takılara. Bu hem büyük, hem zarif Ellerine sağlık.

Unknown dedi ki...

Mihrimah öncelikle hoşgeldin bloguma herzaman beklerim :)) çok teşekkürler.. Bencede takı sevmeyen hanım yoktur :)
Sevgiler..

Unknown dedi ki...

Nihal ablacım çoook teşekkürler..

Sinem dedi ki...

Muhteşeeem bir yüzük,bu yüzüğün adı muhteşem yüzük olmalıydı :)) çok çook çooook beğendim. Diğerlerinide merakla bekliyorum. Sevgilerimle..

Unknown dedi ki...

Sinem hanım çok teşekkür ederim, muhteşem yüzük ismini çok sevdim :)))
Sevgilerimle..

Sevinç Yalınkılıç dedi ki...

Begümcüm ellerine sağlık çok güzel bir yüzük olmuş bende iri yüzüklere bayılıyorum tam benlik yani....Şansıda kısmetide bol olsun canım sevgiler:))

Unknown dedi ki...

Cok tesekkur ederim Sevinc ablacim :)))
Sevgiler