English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Biesge takıları, binlerce yılın içinden süzülüp gelen teknik incelikleri, detaylarda saklanan derinliği ve onlarca kültürün izini süren tasarımlarının zenginliğiyle güzelliğin ötesine geçiyor. Tüm dünyada kadınlar için takı, bedenle bütünleşen bir aksesuar, kişiliği ifade etmeye yarayan bir obje, kimi zaman güzelliğe güzellik katan bir unsur, kimi zaman da günün trend rüzgarlarıyla savrulan bir moda, ama her zaman vazgeçilmez bir tutku olmuştur..

Sailor Anahtarlık&Çanta Aksesuarı

no:308
no:308
no:308
no:308
   Stiletto Butikten çantayı aldığımda hemen bu çantaya uygun renklerde bir çanta aksesuarı yapmak istedim ve zaman kaybetmeden de tasarladım tabi.. Yanında da kolye ve yüzüğünü de yapmayı ihmal etmedim :))
Ürünler Etsy'deki dükkanım da satışda.. Kendimede en kısa zamanda yeni bir tane çanta aksesuarı tasarlamayı planlıyorum!! Bu arada Stiletto Butik'e bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum çok güzel ürünler bulabileceğiniz bir butik..

4 yorum:

ece dedi ki...

Çok güzel olmuş canım,renkleri çok güzel kullanıyorsun,değişik görülmemiş takılar yapıyorsun.anahtarlıklarını takılarını herzaman çok beğeniyorum.çantanda çok güzelmiş güle güle kullan.

Unknown dedi ki...

Çok teşekkürler Ececim, ne güzel şeyler yazmışsın öyle inan çok mutlu oldum..
Sevgileeer..

okuyan dedi ki...

Gerçekten çok hoş ve güzel bir tasarım olmuş. Bayıldımm:)

Unknown dedi ki...

Ayşım hanım çok çok teşekkür ederim :))
Sevgileeer..